رئیس دیوان عدالت اداری: با استفاده ازظرفیت قانون،آمار زندانیان کاهش می یابد

به گزارش ایرنا از خبر روز یکشنبه مرکز رسانه قوه قضاییه ، حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا عابدی رئیس دیوان عدالت اداری در جریان سفر اعضای شورای قضایی قوه قضاییه به شهرستان های استان تهران، با حضور در بخش فشافویه شهرستان ری، از مجتمع ندامتگاهی تهران بزرگ بازدید کرد.

به گزارش ایرنا از خبر روز یکشنبه مرکز رسانه قوه قضاییه ، حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا عابدی رئیس دیوان عدالت اداری در جریان سفر اعضای شورای قضایی قوه قضاییه به شهرستان های استان تهران، با حضور در بخش فشافویه شهرستان ری، از مجتمع ندامتگاهی تهران بزرگ بازدید کرد.

در این بازدید احمد رامندی معاون قضایی دیوان عدالت اداری در امور اقتصادی، اراضی و کشاورزی، باقر قنبری رئیس حوزه قضایی فشافویه، سید حشمت الله حیات الغیب مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین فیروزجایی معاون دادستان تهران در امور زندان ها، یونس طرهانی معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در امور زندان ها و کمیسیون عفو و بخشودگی استان و جمعی از قضات و مسئولان قضایی بخش فشافویه حضور داشتند.

گفتنی است؛ مسئولان قضایی از بخش های مختلف این مجتمع از قبیل قرنطینه، آشپزخانه، بهداری، آرایشگاه، دفتر خدمات الکترونیک قضایی، واحد پذیرش و سایر بخش ها بازدید کردند و در جریان اقدامات قضایی و اداری در فرآیند پذیرش، اقامت و آزادی زندانیان قرار گرفتند.

رونمایی از تابلوی منقش به نام ابا عبداله الحسین علیه السلام

در حاشیه این مراسم از یک تابلو خاتم کاری با ابعاد 360 در 360 سانتی متر و با وزن یک تن که حاصل تلاش و هنر دست 3 ساله جمعی از زندانیان این مجتمع بود رونمایی شد.

به گفته سازندگان این اثر که منقش به نام مبارک حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است، این اثر هنری به زودی به موزه حرم مطهر رضوی اهدا می شود.

بهره برداری از سالن جلسات مجتمع ندامتگاهی تهران بزرگ

گفتنی است؛ در ادامه این بازدید سالن جلسات مجتمع ندامتگاهی تهران بزرگ توسط رئیس دیوان عدالت اداری به بهره برداری رسید.

حجت الاسلام والمسلمین عابدی در حاشیه این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان حوزه قضاییه فشافویه و مدیران و مسئولان مجمتع ندامتگاهی تهران بزرگ، اظهار کرد: هرکسی که قدمی برای آزادی زندانیان بر دارد خیر و برکت آن در زندگی اش جاری می شود.

وی یادآور شد: باید از ظرفیت ها و ارفاقات قانونی برای جلوگیری از ورود افراد به زندان یا طولانی شدن دوران حبس برای آنان استفاده شود. قضات باید توجه ویژه ای به مجازات های جایگزین حبس، ارفاقات قانونی و پابند الکترونیک داشته باشند.

رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به تاثیرات مثبت بازدید مسئولان قضایی از زندان ها و حوزه های قضایی، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بازدهی این نظارت ها بر زندان و زندانی را افزایش دهیم در راستای کمک به زندانیان حین و پس از حبس بسیار کمک کننده است.

وی اضافه کرد: اگر بخواهیم کمکی به مردم بکنیم خداوند مسیر آن را برای ما باز می کند چرا که بر اساس روایات راه خدمت به اهل بیت، خدمت به مردم است.

5 شعبه شورای حل اختلاف نیز با تلاش دادگستری در این زندان مستقر شده

سید حشمت الله حیات الغیب مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان تهران نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در مجتمع ندامتگاهی تهران بزرگ، اظهار کرد: این مجتمع با مساحتی حدود 80 هکتار است.

حیات الغیب تاکید کرد: بیشترین جرایم در این مجتمع مربوط به سرقت است.

وی از فعالیت 6 دفتر فعال خدمات قضایی در مجتمع ندامتگاهی تهران بزرگ خبر داد و گفت: بیشتر رسیدگی ها و پیگیری های قضایی زندانیان از طریق این دفاتر و در داخل زندان انجام می شود.

مدیرکل زندان های استان تهران عنوان کرد: 5 شعبه شورای حل اختلاف نیز با تلاش دادگستری در این زندان مستقر شده است.

وی اضافه کرد: 7 قاضی ناظر بر زندان نیز به زندانیان این مجتمع ارائه خدمت می کنند. 29 مددکار و 14 روانشناس نیز امورات مربوط به زندانیان را رسیدگی می کنند.

حیات الغیب تصریح کرد: هزار و 510 زندانی در این مجتمع مشغول به کار هستند و بیش از 3 هزار و 500 زندانی رای باز نیز در این مجموعه داریم.

مدیرکل زندان های استان تهران یادآور شد: یک سوم آمار عفو موردی از سوی مقام معظم رهبری مربوط به استان تهران است که در سطح کشور بی رقیب بود.

آزادی زندانیان مالی یکی از اولویت های اصلی دادگستری استان

یونس طرهانی معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در امور زندان ها و کمیسیون عفو و بخشودگی استان، ضمن تقدیر و تشکر از حضور اعضای شورای قضایی در شهرستان های استان تهران، اظهار کرد: در زندان های استان تهران 377 زندانی داشتیم که به خاطر مسائل مالی بیش از 10 سال در زندان بودند که با برگزاری جلسات و پیگیری های مختلف از زندان آزاد شدند.

وی افزود: موضوع آزادی زندانیان مالی یکی از اولویت های اصلی دادگستری استان است.

طرهانی در رابطه با اقدامات انجام شده در کمیسیون عفو و بخشودگی استان تهران، گفت: جلسات این کمیسیون به صورت مستمر در استان تشکیل می شود. 2 هزار و 500 درخواست عفو از زندان های استان اخذ شد و هزار و 100 نفر حائز شرایط اولیه طرح در کمیسیون عفو استان بودند که امیدواریم این درخواست ها به صورت ویژه بررسی و به کمیسیون عفو مرکزی ارسال شود.

وی اضافه کرد: در رابطه با ورود متهمین با بازداشت موقت در 6 ماهه امسال 16 درصد کاهش داشتیم که در این زمینه نیز تمام تلاش خود را به کار می گیریم که از ورود غیرضروری افراد به زندان جلوگیری کنیم.

بخش فشافویه در جنوب شهرستان ری در استان تهران قرار دارد.

نظرات

captcha